Zaanstad

Jan Reek natuursteen

Hofleverancier

Al meer dan 125 jaar leveren wij gedenkstenen in Zaanstad. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig gedenksteen ontstaat.

Enthousiast team

Bij Jan Reek natuursteen werken we met een enthousiast team van vakmensen. Wij zijn mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de vele mogelijkheden. Natuursteen is vaak de basis voor een gedenksteen, maar wij werken ook met vele andere materialen en combinaties.

Zaanstad.

Wij kennen alle begraafplaatsen in Zaanstad en de regels die daar gelden. Wij denken graag met u mee denken en kunnen u ondersteunen bij het maken van keuzes voor een passende gedenksteen. U kunt contact met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn werkzaam in de volgende begraafplaatsen

Assendelft nh Dorpsstraat 364,  1566 BR Assendelft
Assendelft RK Dorpsstraat 570,  1566 BZ Assendelft
Koog aan de zaan Zuiderkerkstraat,  1541 GV Koog aan de Zaan
Krommenie blok Blok,  1561 TA Krommenie
Krommenie dijk Krommeniedijk 182,  1562 GH Krommenie
Krommenie nh Eikelaan,  1561 CA Krommenie
Westzaan Dolphijnstraat,  1551 RE Westzaan
Wormerveer noord Noordsterweg,  1521 JS Wormerveer
Wormerveer west Marktstraat 91,  1521 DX Wormerveer
Zaandam Westzanerdijk (308) 1507 AP Zaandam   thv nr 245!
Zaandam alg Zuiddijk 421,  1505 HC Zaandam
Zaandam RK  “‘Het kalf” Kalf 162 1509 BA Zaandam
Zaandijk Dr. Jan Mulderstraat,  1544 VA Zaandijk

Meer over Zaanstad

Zaanstad ligt aan de rivier de Zaan en is met ruim 150.000 inwoners de 16e gemeente van Nederland. Van oudsher een levendig industrie gebied met industrieën uit veelal de voedingssector. In de volksmond heeft men het dan ook meestal niet over Zaanstad, maar over de Zaanstreek. Een van de oudste industrie gebieden van Nederland is de Zaanse Schans een verzameling van industriële windmolens uit de 17e eeuw. Er stonden er in die 17e eeuw meer dan honderd.  Toen die windmolens overbodig werden kreeg men het idee ze bij elkaar te zetten als industrieel erfgoed. De Zaanse Schans is nu een druk bezochte toeristen attractie want het icoon van Nederland is natuurlijk de windmolen.