Haarlem

Jan Reek natuursteen


Haarlem Grote Markt

Al meer dan 125 jaar leveren wij gedenkstenen in Haarlem. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig gedenksteen ontstaat.

Enthousiast team

Bij Jan Reek natuursteen werken we met een enthousiast team van vakmensen. Wij zijn mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de vele mogelijkheden. Natuursteen is vaak de basis voor een gedenksteen, maar wij werken ook met vele andere materialen en combinaties.

Haarlem.

Wij kennen alle begraafplaatsen in Haarlem en de regels die daar gelden. Wij denken graag met u mee denken en kunnen u ondersteunen bij het maken van keuzes voor een passende gedenksteen. U kunt contact met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn werkzaam in de volgende begraafplaatsen

Spaarndam Kerkplein 1, 2063 KB Spaarndam
Haarlem Akendam Vergierdeweg 273, 2026 BJ Haarlem
Haarlem Barbara Soendaplein 27, 2023 TT Haarlem
Haarlem Kleverlaan Kleverlaan 7B, 2023 JC Haarlem
Haarlem RK st Bavo Rijksstraatweg 357, 2025 DB Haarlem
Haarlem st Joseph Vergierdeweg 456, 2026 BJ Haarlem

Meer over Haarlem

Haarlem stad aan het Spaarne. De stad waar volgens overlevering het zuiverste Nederlands gesproken wordt. Klassieke stad met een prachtige oude binnenstad. Waar de St Bavo niet te verwarren met de Bavo Kathedraal te vinden is. In die Bavo een van ’s werelds beroemdste orgels het Muller Orgel. Dat orgel is in eigendom bij de Gemeente Haarlem die ook de organisten betaalt. Haarlem hoofdstad van de provincie Noord-Holland heeft circa 160.000 inwoners. Het stadsgewest waarvan  Haarlem het centrum is omvat 430.000 inwoners. In de 10 eeuw werd het al vernoemd en daarmee is het ouder dan Amsterdam. Natuurlijk is Haarlem bekend van de 17e eeuwse schilder Frans Hals die een heel eigen museum heeft dat naar hem vernoemd is.