Amstelveen

Jan Reek natuursteen

Hofleverancier

Al meer dan 125 jaar leveren wij gedenkstenen in Amstelveen. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig gedenksteen ontstaat.

Enthousiast team

Bij Jan Reek natuursteen werken we met een enthousiast team van vakmensen. Wij zijn mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de vele mogelijkheden. Natuursteen is vaak de basis voor een gedenksteen, maar wij werken ook met vele andere materialen en combinaties.

Amstelveen.

Wij kennen alle begraafplaatsen in Amstelveen en de regels die daar gelden. Wij denken graag met u mee denken en kunnen u ondersteunen bij het maken van keuzes voor een passende gedenksteen. U kunt contact met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn werkzaam in de volgende begraafplaatsen

Amstelveen Gan Hasjalon Saskia van Uylenburgweg, 1183 DK Amstelveen ( gelegen aan een doodlopende weg )
Amstelveen RK St. Urbanusbovenkerk Noorddammerlaan 126, 1187 AG Amstelveen
Amstelveen Zorgvlied Amsteldijk 273,  1079 LL Amsterdam
Bovenkerk Noorddammerlaan 124,  1187 AG Amstelveen

Meer over Amstelveen

Een van de beroemdste begraafplaatsen van Nederland Zorgvliet ligt niet in Amsterdam maar op het grondgebied van Amstelveen. Amstelveen is met bijna 100.000 inwoners een voorstad van Amsterdam. En wordt vaak voor buitenstaanders in een adem genoemd met Amsterdam. Toch is het een gemeente met een eigen karakter en geschiedenis. Dan weer werden stukken bij Amsterdam getrokken, dan diende het weer als overloopgemeente van Amsterdam. Het heeft door het vele groen en de ruimte die het biedt nog altijd de reputatie als woonplaats voor welgestelden. Het Stadhart Amstelveen biedt eigenlijk alles wat een beetje stad aan winkelfaciliteiten en voorzieningen nodig heeft. In 2003 werd Amstelveen verkozen tot de meest aantrekkelijke grote stad van Nederland om te wonen, te danken aan de goede bereikbaarheid, de veiligheid, de rijkdom aan cultuur en de nabijheid van de grote stad Amsterdam.