Heiloo

Hofleverancier

Jan Reek natuursteen

Al meer dan 125 jaar leveren wij gedenkstenen in Heiloo. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig gedenksteen ontstaat.

Enthousiast team

Bij Jan Reek natuursteen werken we met een enthousiast team van vakmensen. Wij zijn mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de vele mogelijkheden. Natuursteen is vaak de basis voor een gedenksteen, maar wij werken ook met vele andere materialen en combinaties.

Heiloo

Wij kennen alle begraafplaatsen in Heiloo en de regels die daar gelden. Wij denken graag met u mee denken en kunnen u ondersteunen bij het maken van keuzes voor een passende gedenksteen. U kunt contact met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn werkzaam in de volgende begraafplaatsen

Heiloo holleweg Holleweg 131a,  1851 KE Heiloo
Heiloo hooge vennen De Hooge Venne,  1851 VV Heiloo
Heiloo rk Westerweg 267,  1825 AG Heiloo

Heiloo

Het dorp Heiloo telt zo’n 24.300 inwoners en is onderdeel van de samenwerkingsregio Kennemerland. Heiloo staat bekend op zijn mooie landschappen en bossen.

In de 11e eeuw werd op een duintje een witte kerk gebouwd. De naam Heiloo is naar aanleiding van dit kerkje ontstaan. Het komt van het woord Heilig Loo wat Heilige Hoogte betekend. Voor de kerk staat de wilibrordusput, een oude waterput. Het water uit deze put zou bepaalde ziektes moeten kunnen genezen.Het bij Heiloo gelegen Heilooerbos maakt deel uit van het landgoed Nijenburg en is ooit gesticht door de heren van Egmond en van de Nijenburg. De meeste grote bebossing vond plaats nadat de heer van Foreest in 1742 werd aangesteld als beheerder.

Heiloo ligt dicht bij de stad Alkmaar en tevens dichtbij het strand van onder andere Egmond. Omdat het ook dicht bij de A9 ligt en een eigen afslag heeft is het een erg goed gelegen dorp.