Bergen

Jan Reek natuursteen

Hofleverancier

Al meer dan 125 jaar leveren wij gedenkstenen in Bergen. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig gedenksteen ontstaat.

Enthousiast team

Bij Jan Reek natuursteen werken we met een enthousiast team van vakmensen. Wij zijn mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de vele mogelijkheden. Natuursteen is vaak de basis voor een gedenksteen, maar wij werken ook met vele andere materialen en combinaties.

Bergen

Wij kennen alle begraafplaatsen in Bergen en de regels die daar gelden. Wij denken graag met u mee denken en kunnen u ondersteunen bij het maken van keuzes voor een passende gedenksteen. U kunt contact met ons opnemen of langs komen bij ons in de showroom.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn werkzaam in de volgende begraafplaatsen

Bergen Oude Kerkstraat 11 5854 AB Bergen
Bergen, oude begraafplaats Ruinelaan 22 1861 LK Bergen
Bergen algemeen Kerkedijk 41,  1862 BD Bergen
Egmond aan zee Voorstraat 2,  1931 AL Egmond aan Zee
Schoorl Molenweg 6,  1871 CD Schoorl

Bergen

In de provincie Noord-Holland ligt het dorp Bergen, deze gemeente telt 29.746 inwoners en is een onderdeel van samenwerkingsregio Kennemerland. Bergen is een ‘kunstenaarsdorp’ omdat er veel schilders, schrijvers en architecten wonen. In het Museum Kranenburgh in Bergen zijn diverse kunstwerken te vinden van deze in Bergens woonachtige kunstenaars.

In de gemeente Bergen zijn diverse bezienswaardigheden te bezoeken. Bijvoorbeeld de twee poldermolens aan de meerweg en de voert. Ook is er het kasteel Egmond, het zeeaquarium in Bergen aan Zee en het Sterkenhuis, een historisch museum. De Schoorlse Duinen sluiten in het zuiden aan op het Noordhollands Duinreservaat. Ook deze ligt in Bergen. In dit natuurgebied liggen de hoogste en breedste duinen van ons land.

In 2010 was de duinbrand. Deze brak uit in de duinen tussen Schoorl, Bergen en Bergen aan Zee. Vierhonderd mensen zijn toen geëvacueerd in vanwege de dreigende vuurzee richting Bergen aan Zee.