Urnengraven in Texel

Informatie over urnengraven, urn monumenten en begraafplaatsen in Texel

Voor een urnengraf in Texel hebben wij uitgebreide mogelijkheden in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor urmonumenten, urnen, urnenmuur of urngrafsteen. Deze zijn beschikbaar in diverse materialen zoals natuursteen, brons, glas, keramiek, rvs etc.

Urnmonument

Indien u niet de wens heeft om de as van uw dierbare te verstrooien, is er ook de mogelijkheid om de as te plaatsen in een urnengraf. Vrijwel elke begraafplaats biedt de mogelijkheid van een urnengraf. Zo’n urnengraf heeft vaak de afmeting van plusminus 50 x 50 cm. Hierop is de mogelijkheid om een klein gedenkteken te plaatsen.

Urnen

Wij kunnen sierurnen leveren geproduceerd uit onder andere natuursteen, brons, glas, keramiek, RVS, etc. Naast een vaste collectie, kunnen wij natuurlijk ook persoonlijke urnen verzorgen.

Urnenmuur

Jan Reek natuursteen heeft in samenwerking met Vreeker begraafplaatsservice verschillende urnenmuren ontworpen, ontwikkeld en geplaatst. Voor deze urnenmuren zijn verschillende urnplaten/sluitplaten ontwikkeld waar u een ontwerp op kunt laten realiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie of neem een kijkje in onze showroom.

Meer urn, sieraad en urn monumenten

Begraafplaatsen Texel

Al meer dan 125 jaar leveren wij urnmonumenten en dat doen we ook in Texel. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig urn monument ontstaat.

Klik door naar ons werkgebied om te zien op welke begraafplaatsen wij allemaal komen in Texel.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom krijgt u de beste indruk van alle aanbod in grafmonumenten. U kunt in alle rust rondkijken en de verschillende grafmodellen bekijken. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee voor het creëren van een persoonlijk grafmonument.