1. Home
  2. Nieuw monument

Nieuw Monument

Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van een prachtig, uniek monument dat herinnert aan uw geliefde. Op deze pagina kunt u kennis maken met tal van mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Van natuurstenen monumenten tot glazen of RVS monumenten, van ronde vormen tot rechthoekige vormen of harten. Wat u bedenkt is mogelijk en maken wij voor u.

Familiegraven
Staande stenen
Glas, rvs e.d.
Natuurlijke ruwe stenen
Algemene graven
Accessoires

Bij een nieuw monument komt meer kijken dan u denkt. Per begraafplaats gelden verschillende regels en maatvoeringen gehanteerd. Wij zijn van deze informatie op de hoogte en kunnen u hierin adviseren. Bovendien verzorgen wij de vergunningsaanvraag en onderhouden wij het contact met de begraafplaats voor u.

Allereerst is het van belang dat u weet om wat voor soort graf het gaat. Een algemeen graf, een graf waar meerdere personen in begraven worden, niet van dezelfde familie. Een familiegraf of eigen graf of wellicht wenst u niet het hele graf te voorzien van een monument maar wilt u enkel een staande steen. Vervolgens bepaalt u wat voor materiaal u wenst te gebruiken. Hierin zijn diverse mogelijkheden zoals onder andere graniet, marmer, hardsteen, leisteen, kwartsiet e.d. maar ook  glas en rvs.

Mocht u het lastig vinden om zelf een keuze te maken kunt u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Menu