1. Home
  2. Homepage
Wij adviseren u graag in de mogelijkheden voor het maken van een grafmonument, grafsteen of gedenkmonument.
info@persoonlijkgrafmonument.nl
0229 – 210341

Over ons

Liefde voor het vak, persoonlijk, productieproces in eigen beheer.

Jan Reek natuursteen specialiseert zich al 125 jaar in het maken van grafstenen met een persoonlijke uitstraling. Door naar uw ideeën te luisteren creëren wij al schetsend een geheel eigen monument. Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van een prachtig, uniek ontwerp dat herinnert aan uw geliefde.

In onze toonzaal of bij u thuis adviseren wij u graag bij alle te maken keuzes en helpen u bij het opdoen van inspiratie.

Wij, bij Jan Reek natuursteen, zien in de veranderingen door de jaren heen dat de machines steeds meer invulling hebben gekregen in het productieproces, maar zijn zeer sterk van mening dat zonder de kennis en kunde van het ‘oude’ ambacht en de toepassing hiervan er geen kwalitatief hoogwaardig eindproduct ontstaat. Het machinaal en handmatig bewerken van het natuursteen gaat bij Jan Reek natuursteen hand in hand, waardoor we met zijn allen werken aan een prachtig eindproduct.

Op onze website laten we diverse opties en mogelijkheden zien, hierin zijn oneindig veel mogelijkheden in combinaties en variaties.

Naast de fabriek liggen de showroom en het kantoor. Ook zonder afspraak is het mogelijk een kijkje te nemen en advies in te winnen voor de vele mogelijkheden. Door uitvoering van alle werkzaamheden op één locatie zijn lijnen kort, is er veel onderling contact en wordt er snel tussen de verschillende partijen geschakeld.

Menu