Gedenksteen in Utrecht

Informatie over gedenkstenen en begraafplaatsen in Utrecht

Wij leveren prachtige, en unieke gedenkstenen in Utrecht. Wij hebben veel gedenkstenen op voorraad, grote showroom en geven 25 jaar garantie. Op deze pagina kunt u informatie vinden over verschillende soorten gedenkstenen en begraafplaatsen in Utrecht. Wat u bedenkt is mogelijk en maken wij voor u. U kunt bij ons langskomen in de showroom om gedenkstenen te bekijken, onze ervaren medewerkers staan u graag bij voor het creëren van een persoonlijk grafmonument.

Familiegraven gedenkstenen

Met een familiegraf, particulier graf of eigen graf wordt veelal bedoeld dat u een graf voor 20 jaar of langer heeft gehuurd/vastgelegd. Na die periode kunt u dit verlengen. Gemeentes en kerkelijke begraafplaatsen hanteren dan vaak een grafmaat, die per begraafplaats verschillend kan zijn, waar u een gedenksteen op mag plaatsen.

Staande stenen

Het kan ook een wens zijn om niet het gehele graf te voorzien van een monument. In dat geval kan alleen een staande steen een goede optie zijn. Deze zijn beschikbaar in vele materialen en modellen.

grafmonument, ruw monument, natuurlijk monument, kiezel, jan reek natuursteen

Ruwe gedenkstenen

Indien u meer feeling heeft met robuuste of natuurlijke vormen zijn ruwe stenen ook een optie.Een veldkei, leisteen of kwartsiet kan erg fraai zijn. Of wellicht valt uw keuze op een andere steensoort in onze showtuin. Voor de belettering van ruwe stenen zijn er meerdere mogelijkheden. Soms kan het verdiept in de steen gestraald worden maar ook bronzen bordjes, glas of rvs zijn een mogelijkheid.

Bekijk alle verschillende soorten gedenkstenen

Begraafplaatsen Utrecht

Al meer dan 125 jaar leveren wij gedenkstenen in Utrecht. Wij hebben het oude ambacht van steenhouwer in de loop van die 125 jaar zien veranderen. Wat blijft zijn de ervaring en kunde van dat oude ambacht die nu worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Alleen zo kan een kwalitatief hoogwaardig gedenksteen ontstaat.

Klik door naar ons werkgebied om te zien op welke begraafplaatsen wij allemaal komen in Utrecht.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom krijgt u de beste indruk van alle aanbod in grafmonumenten. U kunt in alle rust rondkijken en de verschillende grafmodellen bekijken. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee voor het creëren van een persoonlijk grafmonument.